Želimo vam lepe praznike!​
24.12.2019 Rok Rakun
Spoštovane judoistke in judoisti, trenerji, cenjeni prijatelji juda, zaključek leta nas opominja, da se za hip ustavimo, v mislih sprehodimo po času in dogodkih, ki so zaznamovali iztekajoče se leto, in se hkrati pogumno zazremo v leto, ki je pred nami…​

Leto 2019 je bilo za slovenski judo polno zahtevnih izzivov in hkrati čudovitih, športno obarvanih trenutkov.  Ponosni smo na vrsto odlično izvedenih in dobro obiskanih tekmovanj, na rast števila mladih judoistk in judoistov, na vse aktivnejšo prisotnost v medijih, na številne vrhunske rezultate na najpomembnejših tekmovanjih, bogatejši smo za nova znanja in spretnosti naših strokovnih delavcev… Sicer v tem letu morda nismo dosegli vseh visoko zastavljenih športnih ciljev, a se zavedamo, da je vrhunec tega olimpijskega ciklusa še pred nami.

Misli že bežijo k vrhuncu prihajajočega leta - olimpijskim igram, ki bodo prihodnje leto potekale v Tokiu, glavnem mestu dežele vzhajajočega sonca, zibelki našega športa. Prepričan sem, da bomo tudi tokrat posegli po odličjih. Hkrati pa želim, da so uspehi naših vrhunskih športnic in športnikov navdih mlajšim generacijam na njihovi poti osebne in športne rasti.

V letu 2020 vam želim polno mero zdravja in osebnega zadovoljstva ter uživanja in napredka v vadbi juda.

Darko Mušič, predsednik JZS