Si upaš? Imaš dovolj poguma? Pridruži se judo fit izzivu!
24.05.2020 Rok Rakun
Prišel je čas za tekmovanje, da tekmuješ in pokažeš kaj zmoreš.

Pokaži svetu, predvsem pa sebi, kaj zmoreš!
Svetovna judo zveza je pričela s projektom "Judo fit", ki prinaša edinstvene izzive za vse, ki si želijo ostali ali postati bolj fizično aktivni. Tekmuješ lahko za osvojitev osebnega cilja, med drugim pa se lahko pomeriš tudi s svojimi prijatelji. Pokaži svetu kaj zmoreš in se povzpni po svetovni lestvici. Omejitev ni! Ni važno kdo si in koliko si star, glavno je, da sodeluješ!

Predsednik svetovne judo zveze Marius Vizer je o programu povedal naslednje: Program Judo Fit smo razvili za spodbujanje k zdravemu življenjskemu slogu v teh težkih časih. Moramo skrbeti tako za fizično kot tudi za mentalno zdravje. Namen kampanije je promocija zdravega življenjskega sloga v času, ko je potrebno ohranjati socialno distanco. S tem projektom želimo povečati socialno interakcijo vseh ljudi po svetu, predvsem judo družine in vseh športnih navdušencev, v tem času koronavirusa. K izzivu vabimo vse športnike, ne samo judoiste, da se nam pridružijo in tekmujejo na naših zanimivih izzivih.

Na portalu fit.ijf.org nominirate in izzovete svoje prijatelje in sotekmovalce ter se povzpnete po svetovni lestvici. Projekt je namenjen vsem, judoistom, staršem, športnim navdušencem in vsem, ki bi želeli narediti nekaj za svoje zdravje.

Vzdržljivostni test je odprt za vse brez časovne omejitve. Vse kar moraš storiti je, da se registriraš in začneš tekmovati. Sodeluješ lahko v 5 izzivih in si v vsakem prislužiš značko glede na svoj rezultat, med drugim pa lahko tudi tekmuješ s profesionalci na svetovni lestvici.

Si upaš? Imaš dovolj poguma? Pridruži se judo fit izzivu!

Skupaj smo močnejši, zmoremo več in lahko naredimo nekaj za naše fizično in mentalno zdravje, ter s tem prispevamo k lepši prihodnosti.

Prijavi se na portalu in začni nizati uspehe https://fit.ijf.org/

P.S.: Spletna stran je na voljo tudi v Slovenščini. V zgornjem meniju lahko spremeniš jezik in izbereš Slovenščino.