Preložitev državnega prvenstva za člane in članice ter mlajše kadete in mlajše kadetinje
31.08.2020 Rok Rakun
Izvršni odbor Judo zveze Slovenije je skupaj s tekmovalno komisijo sprejel odločitev o preložitvi državnega prvenstva za člane in članice ter mlajše kadete in mlajše kadetinje, ter spremembi lokacije.


Državno prvenstvo, za članice in člane ter za mlajše kadete in mlajše kadetinje, bi naj bilo na sporedu 5. septembra v Žireh, vendar je prišlo do sprememb zaradi trenutne situacije okrog koronavirusa. V judo zvezi želimo zagotoviti, čim varnejše pogoje za vse tekmovalce in zato bo državno prvenstvo razdeljeno na dva dni, ločeno po starostnih kategorijah. Oba tekmovalna dneva pa bosta razdeljena na dva sklopa in sicer med 10. in 14. uro bodo tekmovale lažje kategorije. od 14 .ure naprej pa težje kategorije. Na ta način bomo zmanjšali število tekmovalcev na blazinah. Spremenjena je tudi loakcija tekmovanja in sicer se državno prvenstvo seli v večjo dvorano Lukna v Mariboru.

V soboto 12. septembra bodo na tatami stopili mlajši kadeti in mlajše kadetinje s pričetkom ob 10. uri v dvorani Lukna v Mariboru, ob 14. uri pa bodo na sporedu težje kategorije.

V nedeljo bodo blazine zavzeli člani in članice, ki se bodo borili za naslove najboljših v državi. V nedeljo bodo na blazine stopile nižje kategorije ob 10. uri, višje pa ob 14. uri.


Priložene datoteke:
PROPOZICIJE DP ML.KADETI 2020.pdf
PROPOZICIJE DP člani 2020.pdf