Slovenski judoistke in judoisti odslej tudi v športnih oblačilih znamke Adidas
11.11.2022 Jure Murko
Novi dobavitelj športne opreme JZS


Judo zveza Slovenije in regionalni distributer znamke Adidas sta podpisala pogodbo o sodelovanju, s čimer je ta priznana znamka postala uradni dobavitelj športne opreme.

Domagoj Krznarič, član uprave družbe LMK, ki je predstavnik Adidasa v regiji, je o sodelovanju dejal: »V izjemno čast nam je, da je Adidas postal sponzor športne opreme pri Judo zvezi Slovenije in da lahko na ta način prispevamo k vrhunskim uspehom slovenskega juda, ki že vrsto let uspešno in ponosno zastopa svojo državo na mednarodnem športnem prizorišču. Veseli smo, da bomo lahko skupaj slavili vse prihodnje uspehe slovenskih športnikov sedanje in prihodnjih generacij, kot tudi rezultate, ki jih v najboljši luči nenehno potrjujejo na največjih športnih tekmovanjih in prireditvah.«

»Ponosni smo, da bodo naši reprezentanti nastopali v oblačilih priznane znamke, kot je Adidas. Adidas izdeluje vrhunska športna oblačila za elitne nastope in veseli smo, da lahko našo ekipo opremimo s kakovostnimi tekmovalnimi oblačili, za katere sem prepričan, da bodo prispevala k uspehu ekipe v naslednjih nekaj letih,” je dodal Lovrencij Galuf, predsednik Judo zveze Slovenije.

JZS in regionalni distributer znamke Adidas sta pogodbo o sodelovanju podpisala do Olimpijskih iger v Parizu 2024.