Nadaljevanje partnerstva med Suzuki Slovenija in Judo zvezo Slovenije tudi v olimpijskem letu
19.06.2024 Rok Rakun
Danes smo bili priča slavnostnemu podpisu že osme zaporedne pogodbe s Suzuki Slovenija na Gradu Strmol.

V izjemno veselje in čast nam je, da lahko v olimpijskem letu tik pred največjim dogodkom letos, olimpijskimi igrami v Parizu, že osmo leto zapored nadaljujemo partnerstvo s Suzuki Slovenija, ki zagotavlja uradne avtomobile Judo zveze Slovenije. Z njihovimi avtomobili si naši judoisti, trenerji in funkcionarji olajšajo dnevne poti na treninge in druge uradne obveznosti. Vozila Suzuki zagotavljajo varnost, udobje in zanesljivost na vsaki njihovi poti. Letos smo v uporabo dobili štiri najnovejša vozila Suzuki Vitara.

Današnji podpis pogodbe je predsednik Judo zveze Slovenije Bogdan Gabrovec pospremil z naslednjimi besedami: "Najlepše se zahvaljujem Suzuki Slovenija za ponovno podaljšanje sponzorske pogodbe. Samo želimo si lahko, da bi bilo več takšnih podjetji, ki bi nas vrsto let neumorno podpirala tako kot Suzuki Slovenija, za kar smo izjemno hvaležni.

Suzuki in judo gradita na enakih vrednotah spoštovanja in trdega dela. Verjamem, da nam prav skupne vrednote prinašajo uspeh, ki ga bomo želi tudi v prihodnje."

Peter Verčič, direktor Suzuki Slovenija je ob današnjem podpisu pogodbe dejal slednje: "Veseli me, da ob svečanih podpisih sponzorskih pogodb med Suzuki Slovenija in Judo zvezo Slovenije, ter predajah novih sponzorskih vozil, danes lahko že osmič, tako kot ob podpisu prve sponzorske pogodbe, sedaj že kar davnega leta 2017, spet poudarim, da znamka Suzuki vidi sodelovanje s slovenskimi judoisti dolgoročno. Podpis že osme zaporedne pogodbe dokazuje našo zavezanost podpori enemu od najbolj trofejnih slovenskih športov. Verjamem, da smo pri Suzukiju do sedaj že dodali nekaj kamenčkov v mozaik preteklih uspehov in da bomo dodali še kakšnega v mozaik bodočih. Letos je spet olimpijsko leto in nova priložnost za dokazovanje. Pri Suzuki Slovenija želimo vsem petim slovenskim judoistkam, ki se bodo na pariških tatamijih potegovale za kolajne, čim več uspeha in potrebne športne sreče, da uresničijo svoje športne sanje."

Fotogalerija z dogodka: https://www.judoslo.si/galleries/247

Foto: Rok Rakun