Še teden dni do evropskega članskega prvenstva
19.04.2018 Žerjav Klavdija
Danes smo na novinarski konferenci tudi uradno predstavili člane reprezentance, ki bodo slovenske barve zastopali na EP v Izraelu.

V izraelski Tel Aviv bomo odpotovali z najštevilčnejšo reprezentanco zadnjih let. Nastopilo bo 13 tekmovalk in tekmovalcev, in sicer:

Izjava - Marjan Fabjan, športni direktor JZS
Letos gremo po dolgem času na evropsko prvenstvo z res številčno ekipo. Tekmovalci so se pripravljali posamično in po klubih. Vsi so stari znanci velikih tekmovanj, prav tako ima večina izmed njih v žepu že tudi kakšno medaljo z mednarodnih tekmovanj. Skoraj polovica reprezentance je pomlajena ekipa, kar nas zelo veseli. Pričakovanja so pozitivna in vsekakor bomo dali vse od sebe, da ponovimo odlične rezultate s preteklih evropskih prvenstev.
 
Izjava - Franc Očko, generalni sekretar JZS
Veseli me, da po dolgem času peljemo zelo številčno reprezentanco na evropsko prvenstvo v Tel Aviv. Četrtek bo za nas najštevilčnejši dan na tekmovanju - nastopilo bo 6 tekmovalcev, v petek bomo stiskali pesti za 4 predstavnike in v soboto za 3. Vsem tekmovalcem želim uspešne in dobre borbe.

Tekmovanje se začne v četrtek, 26.4.2018 in traja do 28.4.2018. Nastopilo bo več kot 400 judoistk in judoistov iz 44 držav. 

Vse informacije najdete na: http://www.judoisr2018.com/ ali http://www.eju.net/?portalId=8...